مواد لازم (برای 2 الی 3 نفر):
- گیلاس رسیده و سالم 300 گرم
- عسل 1 قاشق مرباخوری
- هل ساییده نصف قاشق چایخوری
- پورد نارگیل (در صورت تمایل) 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
- ابتا گیلاس هایی را که از قبل آماده کرده اید، تمیز بشویید، بعد هسته آنها را با دستگاه هسته گیر در آورید، سپس آنها را در یک ظرف چینی بریزید و عسل را به آن اضافه کنید، در آخر، سایر مواد را نیز افزوده، استفاده نمایید.
نکته:
- برای تهیه مرباجات از میوه هایی استفاده کنید که مقداری آب خود را از دست داده باشند (پلاسیده شده باشند). ابتدا میوه جات پلاسیده شده را خرد کرده، آن ها را در شیشه ای تمیز ریخته و روی آن عسل اضافه کنید، به طوری که عسل روی میوه جات را بپوشاند، در ابتدا هسته میوه های هسته دار مانند آلبالو را در آورید یا میوه هایی مانند سیب، به را باید خلال کرده و بعد عسل به آن اضافه کنید، میوه جات باید نیمه خشک باشند، زیرا استفاده از میوه های آبدار موجب کپک زدن مربا می شود.