کاربر

مربای زرشک تازه

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 2 الی 3 نفر):

  1. زرشک تازه پلویی 250 گرم
  2. عسل 1 قاشق غذاخوری
  3. پسته چرخ کرده 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • زرشک را تمیز کرده، یک بار آن را با آب خنک بشویید، بعد آن را در صافی بریزید تا آب آن کشیده شود، سپس عسل را به آن اضافه کنید، در آخر، پودر پسته را روی مربا بپاشید و نوش جان نمایید، این مربا برای فشار و چربی خون بسیار مفید است.

نکته:

  • برای تهیه مرباجات از میوه هایی استفاده کنید که مقداری آب خود را از دست داده باشند (پلاسیده شده باشند). ابتدا میوه جات پلاسیده شده را خرد کرده، آن ها را در شیشه ای تمیز ریخته و روی آن عسل اضافه کنید، به طوری که عسل روی میوه جات را بپوشاند، در ابتدا هسته میوه های هسته دار مانند آلبالو را در آورید یا میوه هایی مانند سیب، به را باید خلال کرده و بعد عسل به آن اضافه کنید، میوه جات باید نیمه خشک باشند، زیرا استفاده از میوه های آبدار موجب کپک زدن مربا می شود.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.