مواد لازم (برای 2 نفر):
- به متوسط 1 عدد
- عسل 1 قاشق مرباخوری
- آب لیموترش تازه 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
- به را تمیز بشویید و دانه ها و قسمت سفت آن را جدا کرده، درشت رنده کنید، آنگا آن را در یک ظرف مناسب بریزید، عسل و در آخر، آب لیموترش تازه را به آن بیفزایید و میل کنید، این مربا بسیار خوش طعم و خوش مزه است.
نکته:
- برای تهیه مرباجات از میوه هایی استفاده کنید که مقداری آب خود را از دست داده باشند (پلاسیده شده باشند). ابتدا میوه جات پلاسیده شده را خرد کرده، آن ها را در شیشه ای تمیز ریخته و روی آن عسل اضافه کنید، به طوری که عسل روی میوه جات را بپوشاند، در ابتدا هسته میوه های هسته دار مانند آلبالو را در آورید یا میوه هایی مانند سیب، به را باید خلال کرده و بعد عسل به آن اضافه کنید، میوه جات باید نیمه خشک باشند، زیرا استفاده از میوه های آبدار موجب کپک زدن مربا می شود.