کاربر

ماست و موسیر

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. بادام هندی خام 250 گرم
  2. ژل کتیرا 4 قاشق سوپخوری
  3. آب لیموترش تازه دو سوم استکان
  4. نمک به مقدار نیاز
  5. آب خنک 5/2 لیوان
  6. موسیر خشک 50 گرم

طرز تهیه:

  • ابتدا، مغز بادام هندی را خوب بشویید و با 2 لیوان آب در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید به طوری که دانه های بادام به چشم دیده شوند و یکنواخت شود.
  • سپس، نیم لیوان آب باقیمانده و آب لیموترش تازه و نمک و ژل کتیرا را در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید. و در ظرف لعابی بریزید.
  • موسیر را تمیز و ضایعات آن را جدا کنید و خوب بشویید و به مدت یک ساعت آن را خیس نمایید و آن را بچشید، به طوری که زیاد تند نباشد، در صورت قابل قبول بودن طعم موسیر، آن را از آب خارج کرده و کنار بگذارید. در آخر، موسیرها آماده شده را به ماست اضافه کنید. همچنین می توانید موسیر تازه را رنده نمایید و به ماست اضافه کنید.
  • سپس، آن را مدتی در یخچال بگذارید تا هم ببندد و سفت شود و هم طعم موسیر وارد ماست شود، بعد از چند ساعت، می توانید آن را استفاده کنید.
  • اکنون، ماست و موسیر آماده است، می توانید آن را همراه با غذاهای خام گیاهی استفاده کنید و لذت ببرید.
  • غلظت ماست بستگی به مقدار آب دارد.

خواص ماست و موسیر:

  • این ماست، برعکس ماست حیوانی، فوق العاده انرژی زا، فاقد هرگونه اسید لاکتیک و کاملاً مفید می باشد.
  • یک پیاله از این ماست، در واقع یک وعده غذایی مناسب برای یک فرد است.
  • مواد چرب موجود در این ماست، برای افراد دارای اختلالات هورمونی، بسیار مفید است.
  • این ماست، ساده است و مزه آن را به دلخواه می توانید با کم و زیاد کردن مقدار کمی نمک و آب لیموترش تازه تغییر دهید.
  • بهتر است قبل از مصرف آن را در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شود و طعم خوبی پیدا کند.
error: محتوا محافظت شده می باشد.