مواد لازم:
- لوبيا سویا خام: ۱ پیمانه
- نشاسته گندم ساییده: نصف پیمانه (۵۰ گرم)
- پودر نارگیل ساییده الک شده: ۱ پیمانه
- روغن زیتون و کنجد: نصف پیمانه
- برنج ساییده: ۱ پیمانه (۱۰۰ گرم)
- ماست ترش مزه: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- لوبیا سویا که از شب قبل خیسانده اید را با ۵ پیمانه آب، میکس کرده و صاف نمایید تا به شکل شیر (شیرسویا) درآید.
- همه مواد را با هم مخلوط کرده تا یکدست شود.
- سپس روی اجاق قرار دهید تا به جوش آید.
- اجازه دهید تا مواد به مدت ۵ دقیقه، خوب بجوشد.
- شعله را خاموش نموده و صبر کنید تا مواد ولرم شود (اندازه ای که بتوان انگشت را داخل آن نگه داشت).
- سپس ماست را به مواد اضافه کرده و داخل ظرفی مناسب بریزید.
- درب ظرف را پوشانده و اجازه دهید ماست در محیط خارج از یخچال، دمای خود را از دست بدهد.
- ماست را درون یخچال قرار داده و بعد از سرد شدن میل نمایید.