مواد لازم:
- برنج نیم دانه: 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
- لپه: نصف پیمانه
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۱۵۰ گرم)
- پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- گشنیز تازه: ۱ قاشق غذاخوری
- جعفری تازه: ۱ قاشق غذاخوری
- شوید تازه: ۱ قاشق غذاخوری
- روغن کنجد: نصف پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
- زیره سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- لپه که از ۲ ساعت قبل خیسانده اید را بپزید تا آبش تمام شود.
- سبزیجات و پیاز خرده شده را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
- بعد از ۱۰ دقیقه، گوجه پوره شده، نمک و زیره را افزوده تا آب گوجه ها به خورد مواد برود.
- لپه را اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه زیر شعله را خاموش کنید.
- برنج خیس خورده را با کمی نمک، روغن و آب جوش کته کنید.
- در ظرفی جداگانه؛ برنج و مواد را لایه لایه ریخته و با آب زعفران دم بگذارید.