کاربر

لپه پلو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. برنج نیم دانه: 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
  2. لپه: نصف پیمانه
  3. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۱۵۰ گرم)
  4. پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
  5. گشنیز تازه: ۱ قاشق غذاخوری
  6. جعفری تازه: ۱ قاشق غذاخوری
  7. شوید تازه: ۱ قاشق غذاخوری
  8. روغن کنجد: نصف پیمانه
  9. نمک: به میزان لازم
  10. زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
  11. زیره سیاه: 3/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • لپه که از ۲ ساعت قبل خیسانده اید را بپزید تا آبش تمام شود.
  • سبزیجات و پیاز خرده شده را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • بعد از ۱۰ دقیقه، گوجه پوره شده، نمک و زیره را افزوده تا آب گوجه ها به خورد مواد برود.
  • لپه را اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه زیر شعله را خاموش کنید.
  • برنج خیس خورده را با کمی نمک، روغن و آب جوش کته کنید.
  • در ظرفی جداگانه؛ برنج و مواد را لایه لایه ریخته و با آب زعفران دم بگذارید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.