کاربر

لوله کباب خام گیاهی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. جوانه گندم 250 گرم
  2. مغز گردوی خیس 50 گرم
  3. مغز بادام پوست کنده 50 گرم
  4. مغز پسته خام 50 گرم
  5. ارده 3 قاشق غذاخوری
  6. جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
  7. سیر خام متوسط 1 حبه
  8. زرشک پلویی 2 قاشق غذاخوری
  9. نعناع خشک 1 قاشق مرباخوری
  10. روغن زیتون 3 قاشق سوپ خوری
  11. نمک دریا به مقدار دلخواه
  12. سماق قهوه ای 1 قاشق مرباخوری
  13. سماق قرمز 2 قاشق غذاخوری
  14. آب لیموترش تازه به مقدار دلخواه
  15. سیخ چوبی به مقدار لازم
  16. زردچوبه نصف قاشق چایخوری
  17. فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
  18. فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • جوانه گندم را با مغز گردو و بادام و پسته چرخ و سیر را رنده ریز و به مواد اضافه کنید.
  • حال به جز سماق قرمز، بقیه مواد را به جوانه چرخ شده اضافه نمایید و ورز دهید تا یکنواخت شود.
  • مقداری از مواد را روی سیخ چوبی قرار دهید و به شکل لوله یکنواختی در آورید.
  • سپس، روی آن مقداری سماق قرمز بپاشید و مقداری روغن زیتون روی آن بریزید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خود را گرفته و طعم دار شود.
  • آن را با سبزی ریحان و یا دوغ گیاهی نوش جان کنید.

نکته:

  • یکی از رمزهای استفاده از غذاهای خام گیاهی، این است که آن را تازه به تازه مصرف کنیم، چرا که اگر بیات شود طعم و مزه آن تغییر می یابد و خواص و طعم اولیه خود را نخواهد داشت، پس سعی کنیم به مقدار مصرف هر وعده تهیه و استفاده کنیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.