کاربر

لوز پسته

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. پسسته: ۴ پیمانه
  2. آرد برنج: ۱ قاشق غذاخوری
  3. عسل: به میزان لازم
  4. گلاب: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • پسته را آسیاب کرده تا مقدار کمی روغن پس بدهد و تقریباً به شکل خمیری درآید. آرد برنج را چند دقیقه تفت می دهیم. پودر پسته و آرد برنج را در ظرف مورد نظر ریخته، کمی گلاب و عسل به آن اضافه می کنیم. خمیر به دست آمده را خیلی خوب ورز می دهیم تا مواد با هم مخلوط شوند. ته یک سینی مستطیلی را چرب کرده و مواد را ته سینی پهن می کنیم و به شکل لوزی برش میزنیم. حدود ۲ تا ۳ ساعت سینی را داخل یخچال قرار می دهیم. لوزها بعد از خنک شدن از سینی جدا می شوند.
error: محتوا محافظت شده می باشد.