کاربر

لوبیا پلو (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 6 الی 7 نفر):

  1. برنج ایرانی مرغوب 4 پیمانه
  2. سبوس دوم برنج یک قاشق غذاخوری سر صاف
  3. لوبیای سبز تازه 400 گرم
  4. پیاز متوسط 1 عدد
  5. سیب زمینی متوسط 2 عدد
  6. گوجه فرنگی نیم کیلوگرم
  7. روغن زیتون 5 تا 6 قاشق غذاخوری
  8. زعفران 2 گرم
  9. دارچین 1 قاشق مرباخوری
  10. هل ساییده 1 قاشق چایخوری
  11. شوید تازه خرد شده 100 گرم
  12. نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • ابتدا لوبیا را پاک کرده، خوب بشویید، بعد آن ها را به اندازه یک بند انگشت خرد کرده، با 2 تا 3 لیوان آب با حرارت مناسب بپزید، به طوری که پس از ریختن، آب آن کشیده شود. گوجه فرنگی ها را رنده کرده، سیب زمینی ها را به صورت نگینی خرد نموده، پیاز را نیز خلال کنید، همه را با هم به همراه مقداری روغن، نمک و ادویه جات به لوبیاهای پخته شده، بیفزاییم و آن را روی حرارت قرار دهید تا جا بیفتد و غلیظ شود. برنج را شسته، به همراه آب به لوبیا افزوده، (دقت کنید برای جلوگیری از خمیر شدن برنج، آب آن را حتماً پیمانه کرده و به میزان گوجه فرنگی های رنده شده از مقدار آن کم نمایید)، سپس آن را روی اجاق قرار داده، اجازه دهید تا با حرات مناسب بپزد. به محض کشیده شدن آب برنج، روغن را به آن اضافه کنید و بگذارید تا دم بکشد.

نکته:

  • سبزی پلویی شامل: گشنیز، جعفری، شوید و مقدار کمی تره است.
  • موقع صرف پلو در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به آن اضافه می کنیم.
  • در پلوهایی که خرما دارند، از خرماهای خشک که آن را خلالی خرد کرده ایم، استفاده می کنیم.
  • برای دم پخت کردن برنج قهوه ای به ازای هر ۱ پیمانه برنج، از ۲ پیمانه آب استفاده می کنیم.
  • بعضی از پلوهایی که به صورت دم پخت درست می شود را می توانیم به صورت آبکش هم درست کنیم.
  • در فصولی که آلبالو وجود ندارد، می توان در غذا از مربای آلبالو استفاده کرد.
  • در پلوهایی که از بلغور جو یا جو استفاده می شود، نیاز به خیساندن آن نیست.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.