مواد لازم:
- برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
- لوبیا سبز: 3/2 پیمانه
- فلفل دلمه ای خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
- هویج: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
- نان نازک: یک قرص
- رب گوجه خانگی: ۱ قاشق مرباخوری
- پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- روغن کنجد: نصف پیمانه
- فلفل سبز کوچک: ۱ عدد
- زردچوبه: 3/1 قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- لیمو عمانی زرد: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- پیاز خرد شده را در مقداری روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
- هویچ، لوبیا سبز، فلفل سبز و فلفل دلمه ای را به ترتیب بیفزایید.
- بعد از چند دقیقه تفت دادن، رب گوجه را افزوده و با مواد مخلوط کنید.
- یک پیمانه آب، گوجه رنده شده، نمک و ادویه جات را اضافه کرده و صبر کنید مواد، داخل ظرف دربسته پخته شده و آبش کشیده شود.
- برنج خیس خورده را با ۱ لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید تا پخته گردد.
- در ظرفی جداگانه؛ مقداری روغن بریزید، بعد از داغ شدن، نان نازک را به عنوان ته دیگ قرار دهید، سپس مخلوط برنج را ریخته و دم بگذارید.