کاربر

فلافل کنجدی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و خشک

مصلح: عرقیات معتدل

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. نخود: ۳ پیمانه
  2. کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
  3. پیاز: ۲ عدد بزرگ
  4. نمک، فلفل، سیر یا پودر سیر، ادویه فلافل: به میزان لازم
  5. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • نخود را از روز قبل خیس کرده و در طول این مدت چند بار آب آن را عوض کرده، سپس آن را در آبکش ریخته تا کاملاً بدون آب شود. نخود را ۲ مرتبه چرخ کرده، پس از آن نمک، فلفل، پودر سیر و ادویه فلافل را به آن افزوده و همراه با پیاز مجدداً چرخ می کنیم. اگر از سیر استفاده می کنید، مرتبه سوم آن را همراه بقیه مواد چرخ می کنیم. در انتها کنجد را به کل مواد اضافه می کنیم. مقداری روغن در قابلمه کوچکی ریخته و آن را با حرارت ملایم گرم می کنیم. مواد آماده شده را به صورت دایره درآورده و در روغن سرخ می کنیم.

خواص:

  1. مفید برای بلغمی مزاج ها
  2. مناسب برای فصل پاییز
  3. مقوی عمومی
  4. تقویت استخوان ها
  5. ضد دیابت
  6. تقویت جنسی

نکته:

  • موقع صرف ساندویچ در صورت تمایل می توان از سس مورد نظر استفاده کرد که شرح آن در بخش سس ها آمده است.
  • تمام ساندویچ ها را می توان با روغن زیتون مصرف کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.