مواد لازم:
- نخود: یک پیمانه
- سیر: ۱ حبه کوچک
- پیازچه: نصف پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- روغن کنجد: نصف پیمانه
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زیره سیاه: نصف قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- جعفری: یک پیمانه
طرز تهیه:
- نخودهای آب شده از روز قبل را جدا چرخ کرده و بار دوم با سیر، پیازچه و جعفری چرخ کنید.
- نمک و ادویه جات را افزوده و خوب ورز دهید.
- مواد را با دستگاه فلافل زن، قالب زده و دو طرف آن را در روغن با حرارت ملایم برشته کنید.