کاربر

فلافل

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و خشک

مصلح: عرقیات معتدل

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. نخود: ۳ پیمانه
  2. قارچ: ۱۰ عدد متوسط
  3. پیاز: ۲ عدد بزرگ
  4. نمک، فلفل، سیر یا پودر سیر، ادویه فلافل: به میزان لازم
  5. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • نخود را از روز قبل خیس کرده و در طول این مدت چند بار آب آن را عوض کرده، سپس آن را در آبکش ریخته تا کاملاً بدون آب شود. نخود را ۲ مرتبه چرخ کرده، پس از آن نمک، فلفل، پودر سیر و ادویه فلافل را به آن افزوده و همراه با پیاز مجدداً چرخ می کنیم اگر از سیر استفاده می کنید، مرتبه سوم آن را همراه با بقیه مواد چرخ می کنیم. مقداری روغن در قابلمه کوچکی ریخته و آن را با حرارت ملایم گرم می کنیم. مواد آماده شده را به صورت دایره درآورده و در روغن سرخ می کنیم. قارچ ها را ۲ سانتی خرد کرده و در مقداری روغن چند دقیقه تفت می دهیم، سپس مقداری زردچوبه به آن افزوده و به همراه فلافل داخل نان باگت قرار داده و تقدیم می کنیم.

خواص:

  1. مقوی عمومی
  2. تقویت استخوان ها
  3. ضد دیابت
  4. تقویت امور جنسی

نکته:

  • موقع صرف ساندویچ در صورت تمایل می توان از سس مورد نظر استفاده کرد که شرح آن در بخش سس ها آمده است.
  • تمام ساندویچ ها را می توان با روغن زیتون مصرف کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.