مواد لازم:
- لوبیا سویا خام: یک پیمانه
- آرد برنج (سبوسدار): ۲ قاشق غذاخوری سر پر
- روغن زیتون یا کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
- توت خشک آسیاب شده: ۱۰۰ گرم
- گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
- پودر نارگیل ساییده الک شده: ۱ پیمانه
طرز تهیه:
- لوبیا سویا که از شب قبل خیسانده اید را با ۵ پیمانه آب، میکس نموده و سپس صاف کنید تا مایع سفید رنگی مثل شیر (همان شیرسویا) بدست آید.
- شیر سویا، پودر نارگیل و روغن را مخلوط کرده روی شعله قرار دهید تا به جوش آید.
- آرد برنج را افزوده و مرتب هم بزنید تا به قوام آید.
- در پایان، توت خشک و گلاب را اضافه کرده و داخل ظرفی بریزید تا سرد گردد.