کاربر

عدسی (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و خشک

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، گلپر، خرما، کشمش، عرق پونه

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. عدس: ۳ پیمانه
  2. پیاز خرد شده: ۱ عدد متوسط
  3. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، دارچین، پودرآویشن: به میزان لازم
  4. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • عدس را از قبل خیس کرده، سپس با آب و مقدار کمی نمک، فلفل، زنجبیل و زردچوبه می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم، قبل از اضافه کردن آن به غذا کمی پودر دارچین به پیاز اضافه می کنیم. وقتی عدس تقریباً نیم پز شد، پیاز را به آن افزوده و مدتی حرارت می دهیم تا غذا پخته شود. این غذا را می توان به دو صورت استفاده کرد:       می توان اجازه داد تا آب غذا تمام شود و آن را بکوبیم یا می توان عدسی را آبدار میل کرد. در صورت تمایل می توانیم از پودر آویشن زمان صرف غذا استفاده کنیم.

خواص:

  1. خونساز
  2. مفید برای چشم
  3. تقویت امور جنسی
  4. مفید برای بلغمی مزاج ها
  5. مفید برای فصل پاییز

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.