کاربر

عدس پلو با قارچ

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
  2. عدس: نصف پیمانه
  3. پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
  4. قارچ: ۱۵۰ گرم
  5. زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
  6. سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
  7. روغن ذرت: نصف پیمانه
  8. زردچوبه: 3/1 قاشق چایخوری
  9. ادویه پلویی: 3/1 قاشق چایخوری
  10. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  11. نمک: به میزان لازم
  12. آب نارنج: ۱ قاشق غذاخوری
  13. کنجد با پوست: ۱ قاشق غذاخوری
  14. زیره سیاه: 3/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • قارچ خرد شده را داخل ظرف دربسته روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب انداخته. سپس فلفل و آب نارنج را افزوده و اجازه دهید آب قارچ کشیده شود.
  • پیاز رنده شده را در ظرفی جداگانه در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • نمک، زردچوبه و زیره را افزوده و هم بزنید.
  • عدس را با آن اضافه کنید و دو لیوان آب جوش بریزید تا عدس پخته شود.
  • برنج، قارچ و در صورت نیاز نصف پیمانه آب جوش را به عدس بیفزایید تا کته شود.
  • در ظرفی جداگانه، روغن و کنجد ریخته، سپس سیب زمینی حلقه شده را ته ظرف قرار دهید.
  • عدس پلو، ادویه پلویی و آب زعفران اضافه کرده و دم بگذارید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.