مواد لازم:
- برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
- عدس: نصف پیمانه
- سویا: ۳ قاشق غذاخوری
- کشمش: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- روغن کنجد: نصف پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زیره سیاه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- عدس را بپزید تا آبش تبخیر گردد.
- سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده و آبکشی نموده اید را با پیاز نگین شده و ادویه جات در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- کشمش را افزوده و چند دقیقه هم بزنید.
- عدس پخته را بیفزایید و شعله را خاموش کنید.
- برنج خیس خورده را با نصف قاشق چایخوری نمک و ۲ قاشق روغن، بپزید تا آبش تمام شود.
- مواد را لابه لای برنج قرار داده و روی حرارت ملایم دم بگذارید.