کاربر

شیرینی رولت

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و خشک

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. خرما: ۳۵۰ گرم
  2. مغز بادام: ۱۵۰ گرم
  3. پودر نارگیل: ۱۰۰ گرم
  4. ارده: ۱ پیمانه
  5. پودر هل: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • ابتدا خرما را از هسته جدا کرده و آن را چرخ می کنیم. کمی پودر هل، مغز بادام نیم کوب شده و ارده به خرما اضافه کرده و خوب ورز می دهیم. مواد را کف ظرفی پهن کرده و پودر نارگیل را روی آن می پاشیم و آن را به صورت رولت می پیچیم، سپس با چاقو به صورت حلقه ای برش می زنیم و در ظرف مورد نظر می ریزیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.