طبع غذا: گرم و خشک
مواد لازم (برای 4 نفر):
- خرما: ۳۵۰ گرم
- مغز بادام: ۱۵۰ گرم
- پودر نارگیل: ۱۰۰ گرم
- ارده: ۱ پیمانه
- پودر هل: به میزان لازم
طرز تهیه:
- ابتدا خرما را از هسته جدا کرده و آن را چرخ می کنیم. کمی پودر هل، مغز بادام نیم کوب شده و ارده به خرما اضافه کرده و خوب ورز می دهیم. مواد را کف ظرفی پهن کرده و پودر نارگیل را روی آن می پاشیم و آن را به صورت رولت می پیچیم، سپس با چاقو به صورت حلقه ای برش می زنیم و در ظرف مورد نظر می ریزیم.