مواد لازم:
- مغز هسته زردآلوی خام 50 گرم
- عسل 3 قاشق غذاخوری
- آب سرد 4 لیوان
طرز تهیه:
- ابتدا پوست مغز هسته زردآلوی خام را جدا کرده، آنها را به همراه آب سرد و عسل، در داخل مخلوط کن ریخته، آنها را به طور کامل مخلوط کنید تا کاملاً به صورت شیر درآیند، باید توجه داشته باشید مغز هسته ها تلخ نباشند؛ زیرا در این صورت، طعم آن خوشایند نخواهد بود، این نوشیدنی برای افرادی که از طبع سرد برخوردار هستند بسیار مفید است.
توجه:
- برای پوست کندن مغزیجات، ابتدا آنها را در آب در حال جوش ریخته، پس از یک جوش خوردن، ظرف را از روی حرارت بر می داریم، پس از 5 دقیقه، آنها را از آب جوش خارج کرده، با آب سرد می شوییم، در این حال، پوست مغزیجات به راحتی جدا می شوند.