مواد لازم:
- مغز بادام خام پوست کنده 7 عدد
- مغز فندق خام پوست کنده 7 عدد
- مغز پسته خام 5 عدد
- عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
- ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
- آب خنک 1 لیوان
- یخ قالبی چند تکه
طرز تهیه:
- ابتدا، بادام ها و فندق ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
- سپس، بادام ها و فندق ها را پوست بگیرید و بشویید و بعد همراه آب و پسته ها و عسل و ژل در مخلوط کن بریزید.
- به مدت 3 تا 4 دقیقه به مرور مخلوط کن را روشن کنید تا دانه های ریز بادام و فندق و پسته به چشم دیده نشوند.
- در ادامه، یخ را اضافه نمایید و مخلوط کنید و در آخر، آن را به آرامی میل کنید.
خواص این نوشیدنی:
- کلیه الکترولیت های سلولی بدن را تنظیم می کند. بر اثر تنظیم الکترولیتی سلولی، مغز می تواند امواج التروشیمیایی خود را به آسانی به همه اندام ها انتقال دهد و آرامش زیبایی در بدن ایجاد نماید.
- برای افرادی که از استرس و اضطراب و نگرانی و دلشوره رنج می برند بسیار نافع است.
- ارزش غذایی این نوشیدنی، بسیار بالا و حدود شش برابر گوشت است و عوارض گوشت که تولید اسید اوریک است را ندارد و انرژی فوق العاده ای به شخص می دهد.
- برای ناراحتی های کبد و ریه و افرادی که دچار دفع پروتئین از کلیه ها هستند، مفید است.
- این نوشیدنی، برای افرادی که از ضعف اسپرم رنج می برند، بسیار نافع است.
- این نوشیدنی، برای روده های انسان از جمله روده بزرگ و افرادی که دارای فشار خون بالایی هستند، بسیار نافع است.
- این نوشیدنی، دارای پروتئین های لازم و املاح و ویتامین های مفید برای بدن می باشد و کارکرد روده ها را تنظیم و سلامت و نشاط را به انسان هدیه می کند.
- برای دفع اخلاط سینه بسیار نافع است.
- این شیر برای افراد دیابتی نیز مفید است.
- استفاده از این شیر موجب افزایش نیروی جنسی و تقویت قوای ذهنی در شخص می شود.
- برای افراد مبتلا به فقر آهن، خصوصاً برای کودکانی که در سن رشد هستند بسیار نافع است.
- این نوشیدنی، برای افرادی که دچار اختلالات هورمونی هستند مفید است، چون این شیر دارای مقداری کلسترول می باشد که ریشه همه هورمون های بدن انسان است.
- چهار مغز، مثل بادام، گردو، فندق و پسته، پروتئین های لازم برای بدن انسان را دارند و کلیه نیازمندی های انسان را از نظر پروتئین ها تأمین می کند.