مواد لازم:
- دو یا سه مغز از چهار مغز (بادام، پسته، فندق و گردو) مجموعاً 50 گرم
- عسل 3 قاشق غذاخوری
- آب سرد 4 لیوان
طرز تهیه:
- مغزیجات را به همراه آب سرد و عسل و (با در نظر گرفتن ذائقه خود، دو یا سه مغز از چهار مغز را انتخاب کنید)، در داخل مخلوط کن ریخته، آنها را به طور کامل مخلوط کنید تا کاملاً به صورت شیر درآیند.
توجه:
- برای پوست کندن مغزیجات، ابتدا آنها را در آب در حال جوش ریخته، پس از یک جوش خوردن، ظرف را از روی حرارت بر می داریم، پس از 5 دقیقه، آنها را از آب جوش خارج کرده، با آب سرد می شوییم، در این حال، پوست مغزیجات به راحتی جدا می شوند.