کاربر

شیر برنج

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مواد لازم:

  1. مغز بادام خام درشت 30 عدد
  2. آب خنک 2 لیوان
  3. عسل طبیعی 2 قاشق غذاخوری
  4. آرد برنج 3 قاشق غذاخوری
  5. ژل کتیرا 1 استکان
  6. گلاب 4 قاشق غذاخوری
  7. عرق هل 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • مغز بادام ها را خیس نمایید و پوست بکنید و بشویید و با آب در مخلوط کن مخلوط کنید تا شیر بادام آماده شود.
  • آرد برنج، کتیرا، گلاب و عرق هل را به آن بیافزایید و خوب مخلوط کنید تا شیر برنج آماده شود.
  • آن را در ظرف مناسبی بریزید و در یخچال قرار دهید تا آماده شود.
  • اکنون، روی آن عسل بریزید و استفاده کنید که بسیار خوشمزه و خوش خوراک است.

خواص:

  1. ملین
  2. تقویت کننده معده
error: محتوا محافظت شده می باشد.