طبع غذا: معتدل
مواد لازم:
- مغز بادام خام درشت 30 عدد
- آب خنک 2 لیوان
- عسل طبیعی 2 قاشق غذاخوری
- آرد برنج 3 قاشق غذاخوری
- ژل کتیرا 1 استکان
- گلاب 4 قاشق غذاخوری
- عرق هل 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- مغز بادام ها را خیس نمایید و پوست بکنید و بشویید و با آب در مخلوط کن مخلوط کنید تا شیر بادام آماده شود.
- آرد برنج، کتیرا، گلاب و عرق هل را به آن بیافزایید و خوب مخلوط کنید تا شیر برنج آماده شود.
- آن را در ظرف مناسبی بریزید و در یخچال قرار دهید تا آماده شود.
- اکنون، روی آن عسل بریزید و استفاده کنید که بسیار خوشمزه و خوش خوراک است.
خواص:
- ملین
- تقویت کننده معده