کاربر

شیر با طعم گیلاس

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. مغز بادام خام پوست کنده 15 عدد
  2. گیلاس رسیده و شیرین بدون هسته 5 تا 7 عدد
  3. عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
  4. ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
  5. آب خنک 1 لیوان
  6. یخ قالبی چند تکه

طرز تهیه:

  • ابتدا، بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
  • سپس، بادام ها را پوست بگیرید و بشویید و بعد همراه گیلاس و آب و عسل و ژل در مخلوط کن بریزید.
  • به مدت 3 تا 4 دقیقه به مرور مخلوط کن را روشن کنید تا دانه های ریز بادام به چشم دیده نشوند.
  • در ادامه، یخ را اضافه نمایید و مخلوط کنید و در آخر، آن را به آرامی میل کنید.

خواص این نوشیدنی:

  • سیستم گوارش را فعال کرده و از توقف بی مورد مواد غذایی در روده بزرگ جلوگیری می کند.
  • برای کبد فوق العاده است و آن را پاکسازی می کند.
  • این نوشیدنی، اشتها را تحریک و نشاط ایجاد می کند.
  • ضد نقرس است و ناراحتی های کبدی را به سرعت بهبود می بخشد.
  • برای حالت تهوع و دل به هم خوردگی مفید است و آنزیم های کبدی را کاهش می دهد.

نکته:

  • رکن اساسی خام گیاه خواری مغز بادام خام است و آرامش و سکون زیبایی را به انسان می بخشد.
  • همچنین پایه اصلی و اساسی بیشتر شیرهای گیاهی، بادام است. می توان با بادام، لبنیات گیاهی را تهیه کرد و بخشی از نیازمندی های بدن را با بادام و مشتقات آن جبران نمود.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.