کاربر

شیر با طعم مویز سیاه بدون هسته

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. مغز بادام خام پوست کنده 15 عدد
  2. مویز سیاه بدون هسته 2 قاشق غذاخوری
  3. عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
  4. ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
  5. آب خنک 1 لیوان
  6. یخ قالبی چند تکه

طرز تهیه:

  • ابتدا، بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
  • دم مویزها را چیده و خوب بشویید و خیس کنید (به مدت 30 دقیقه) سپس، پوست بادام ها را کنده و با بقیه مواد در مخلوط کن بریزید و آن را خوب مخلوط کنید تا محلول یکنواختی به دست آید. این نوشیدنی را آرام آرام و جرعه جرعه میل کنید و از طعم خوب آن لذت ببرید.

خواص این نوشیدنی:

  • این نوشیدنی، برای خانم هایی که بچه شیر می دهند و به نوشیدنی معجزه گر معروف است. مادران شیرده می توانند روزی 3 لیوان از این شیر را در سه وعده یعنی صبح و ظهر و شب مورد استفاده قرار دهند، تا شیر کافی برای تغذیه نوزاد داشته باشند، امتحان کنید.
  • مویز، به خاطر داشتن قند ساده ای به نام دکستروز که نوعی گلوکز است، بهترین غذای مغز کودک است.
  • این نوشیدنی، ضد یبوست مزاج می باشد و نوزادان به همین خاطر از سیستم گوارش خوبی برخوردارند و موجب رشد سریع کودکانی که با این شیر از طریق مادر تغذیه می شوند، می باشد.
  • با نوشیدن این شیر مادر و کودک هر دو دارای آرامش خواهند بود.
  • این نوشیدنی در کاهش فشار و غلظت خون و جلوگیری از چسبندگی پلاکت های خون موثر است.

نکته:

  • رکن اساسی خام گیاه خواری مغز بادام خام است و آرامش و سکون زیبایی را به انسان می بخشد.
  • همچنین پایه اصلی و اساسی بیشتر شیرهای گیاهی، بادام است. می توان با بادام، لبنیات گیاهی را تهیه کرد و بخشی از نیازمندی های بدن را با بادام و مشتقات آن جبران نمود.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.