مواد لازم:
- مغز بادام خام پوست کنده 15 عدد
- قیسی رسیده و شیرین 1 عدد
- عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
- ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
- آب خنک 1 لیوان
- یخ قالبی چند تکه
طرز تهیه:
- ابتدا، بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
- پوست بادام ها را بکنید و خوب بشویید و هسته قیسی را در آورده و با بقیه مواد در مخلوط کن بریزد و خوب مخلوط کنید بعد آن را به آرامی و جرعه جرعه میل کنید.
خواص این نوشیدنی:
- تصفیه کننده خون، ضد سرفه، مسکن ناراحتی های مرکز تنفسی و مقوی و ضد تشنج است، ملین و برای گرم مزاج ها مفید است و بوی بد دهان را از بین می برد.
- برای افرادی که تب دارند، سرماخوردگی های سخت و آسم های برونشیتی و رماتیسم و ورم های دست و پا مفید است.
- این نوشیدنی، باز کننده گرفتگی های مجاری عروق و نرم کننده سفتی ها می باشد.
- مسهل صفرا می باشد و برای رفع تشنگی و غلیان صفرا و التهاب معده مفید است.
- طبق تحقیقات جدید، این میوه یکی از بهترین داروهای ضد سرطان ریه می باشد.
نکته:
- رکن اساسی خام گیاه خواری مغز بادام خام است و آرامش و سکون زیبایی را به انسان می بخشد.
- همچنین پایه اصلی و اساسی بیشتر شیرهای گیاهی، بادام است. می توان با بادام، لبنیات گیاهی را تهیه کرد و بخشی از نیازمندی های بدن را با بادام و مشتقات آن جبران نمود.