مواد لازم:
- مغز بادام خام پوست کنده 15 عدد
- شاه توت رسیده 5 عدد
- عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
- ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
- آب خنک 1 لیوان
- یخ قالبی چند تکه
طرز تهیه:
- ابتدا، بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
- سپس، بادام ها را پوست بگیرید و بشویید و با شاه توت ها و بقیه مواد همه را در مخلوط کن بریزید و آن را خوب مخلوط کنید، و بعد به آرامی میل کنید.
خواص این نوشیدنی:
- برای بیمارانی که دچار کبد چرب شده اند، بسیار نافع است و همچنین برای بیمارانی که دچار هپاتیت شده اند معجزه می کند و آنتی ژن را منفی کرده و شخص را نجات می دهد.
- بهترین درمان برای پاکسازی کبد و عروق قلبی است.
- بهترین درمان برای بیمارانی است که دچار سیروز کبدی شده اند و آن را از پیوند کبد نجات می دهد. درحقیقت، این میوه بهترین است برای بیماری های ویروسی.
- این نوشیدنی، برای رنگ و لعاب پوست بیمار مفید است و موها را خوش حالت می کند.
- این نوشیدنی را حتماً در فصل شاه توت استفاده کنید و از مزایای بیکران آن بهره مند شوید، از نوشیدن چند لیوان از آن در روز غافل نشوید.
نکته:
- رکن اساسی خام گیاه خواری مغز بادام خام است و آرامش و سکون زیبایی را به انسان می بخشد.
- همچنین پایه اصلی و اساسی بیشتر شیرهای گیاهی، بادام است. می توان با بادام، لبنیات گیاهی را تهیه کرد و بخشی از نیازمندی های بدن را با بادام و مشتقات آن جبران نمود.