کاربر

شیر با طعم زعفران

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. مغز بادام خام پوست کنده 15 عدد
  2. آب زعفران 1 قاشق غذاخوری
  3. عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
  4. ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
  5. آب خنک 1 لیوان
  6. یخ قالبی چند تکه

طرز تهیه:

  • ابتدا، بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
  • سپس، بادام ها را پوست بگیرید و بشویید و با آب زعفران و بقیه مواد همه را در مخلوط کن بریزید و آن را خوب مخلوط کنید، و بعد به آرامی میل کنید.

خواص این نوشیدنی:

  • برای رقیق شدن خون، بسیار موثر است.
  • برای خانم هایی که دچار آمنوره ثانویه (یائسگی زودرس) شده اند، فوق العاده است.
  • برای بیماران صرعی و بیماری رماتیسم مفصلی بسیار نافع است.
  • این نوشیدنی برای آنان که همیشه احساس سرما می کنند و دمای بدنشان همیشه پایین است، بسیار نشاط آور و فرح انگیز است و برای افرادی که با لبخند بیگانه هستند، بسیار موثر است و در حقیقت یک داروی ضد افسردگی طبیعی است.
  • برای افرادی که از ضعف قوای جنسی شکایت دارند، بسیار مفید است و تعداد اسپرم آقایان را به خوبی افزایش می دهد و همبستری را طولانی و لذت بخش می کند.

نکته:

  • رکن اساسی خام گیاه خواری مغز بادام خام است و آرامش و سکون زیبایی را به انسان می بخشد.
  • همچنین پایه اصلی و اساسی بیشتر شیرهای گیاهی، بادام است. می توان با بادام، لبنیات گیاهی را تهیه کرد و بخشی از نیازمندی های بدن را با بادام و مشتقات آن جبران نمود.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.