کاربر

شیر با طعم زرشک

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. مغز بادام خام پوست کنده 15 عدد
  2. زرشک پلویی 1 قاشق سوپ خوری
  3. عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
  4. ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
  5. آب خنک 1 لیوان
  6. یخ قالبی چند تکه

طرز تهیه:

  • این شیر را می توان به 3 روش تهیه نمود (زرشک پلویی تازه، زرشک آبگیری نسبتاً تازه، زرشک ریز که مختص رنگ دهی است).
  • ابتدا، بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
  • روش اول: ابتدا، بادام ها را پوست کنده با زرشک پلویی و بقیه مواد در مخلوط کن بریزید و آن را خوب مخلوط کنید تا محلول یکنواختی به دست آید و در ادامه، یخ را اضافه نمایید و مخلوط کنید و در آخر، آن را به آرامی میل کنید.
  • روش دوم و سوم: زرشک آبگیری و رنگ دهی را با آب خیس کنید و 2 تا 3 قاشق آب زرشک و عسل و ژل به شیر بیافزایید و آن را خوب مخلوط نمایید تا دانه های ریز بادام به چشم دیده نشوند. و شیر خوش طعمی آماده شود و در ادامه، یخ را اضافه نمایید و مخلوط کنید و در آخر، آن را به آرامی میل کنید.

خواص این نوشیدنی:

  • میوه های فصل تابستان برای کاهش گرما و پاکسازی کبد بسیار مفید است، معمولاً در تابستان به خاطر گرما، صفرا بیشتر تولید می شود و رنگ و رو به زردی و تیرگی گرایش پیدا می کند. این نوشیدنی، موجب می شود که صفرای اضافه از بدن دفع شده و نشاط و شادابی نصیب شخص شود.
  • برای افرادی که از کبد چرب و کلسترول بالا رنج می برند بسیار مفید است.

نکته:

  • رکن اساسی خام گیاه خواری مغز بادام خام است و آرامش و سکون زیبایی را به انسان می بخشد.
  • همچنین پایه اصلی و اساسی بیشتر شیرهای گیاهی، بادام است. می توان با بادام، لبنیات گیاهی را تهیه کرد و بخشی از نیازمندی های بدن را با بادام و مشتقات آن جبران نمود.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.