مواد لازم:
- مغز بادام خام پوست کنده 15 عدد
- زردآلوی رسیده و شیرین 1 عدد
- عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
- ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
- آب خنک 1 لیوان
- یخ قالبی چند تکه
طرز تهیه:
- ابتدا، بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
- سپس، بادام ها را پوست بگیرید و بشویید و بعد همراه زردآلو و آب و عسل و ژل در مخلوط کن بریزید.
- به مدت 3 تا 4 دقیقه به مرور مخلوط کن را روشن کنید تا دانه های ریز بادام به چشم دیده نشوند.
- در ادامه، یخ را اضافه نمایید و مخلوط کنید و در آخر، آن را به آرامی میل کنید.
خواص این نوشیدنی:
- این نوع شیر برای افرادی که از فقر آهن رنج می برند، مفید است.
- بهترین نوشیدنی برای نارحتی های کبدی است و رنگ و رو را نشاط و شادابی می بخشد.
- سیستم گوارش را فعال و اشتها را تحریک می کند و برای کودکانی که از ضعف و لاغری رنج می برند بسیار مفید است.
- برای نوجوانانی که مشغول تحصیل هستند و نیاز به انرژی و تمرکز دارند، بسیار مفید است و بهره هوش آنان را افزایش خواهد داد.
نکته:
- رکن اساسی خام گیاه خواری مغز بادام خام است و آرامش و سکون زیبایی را به انسان می بخشد.
- همچنین پایه اصلی و اساسی بیشتر شیرهای گیاهی، بادام است. می توان با بادام، لبنیات گیاهی را تهیه کرد و بخشی از نیازمندی های بدن را با بادام و مشتقات آن جبران نمود.