کاربر

شیر با طعم زردآلو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. مغز بادام خام پوست کنده 15 عدد
  2. زردآلوی رسیده و شیرین 1 عدد
  3. عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
  4. ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
  5. آب خنک 1 لیوان
  6. یخ قالبی چند تکه

طرز تهیه:

  • ابتدا، بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
  • سپس، بادام ها را پوست بگیرید و بشویید و بعد همراه زردآلو و آب و عسل و ژل در مخلوط کن بریزید.
  • به مدت 3 تا 4 دقیقه به مرور مخلوط کن را روشن کنید تا دانه های ریز بادام به چشم دیده نشوند.
  • در ادامه، یخ را اضافه نمایید و مخلوط کنید و در آخر، آن را به آرامی میل کنید.

خواص این نوشیدنی:

  • این نوع شیر برای افرادی که از فقر آهن رنج می برند، مفید است.
  • بهترین نوشیدنی برای نارحتی های کبدی است و رنگ و رو را نشاط و شادابی می بخشد.
  • سیستم گوارش را فعال و اشتها را تحریک می کند و برای کودکانی که از ضعف و لاغری رنج می برند بسیار مفید است.
  • برای نوجوانانی که مشغول تحصیل هستند و نیاز به انرژی و تمرکز دارند، بسیار مفید است و بهره هوش آنان را افزایش خواهد داد.

نکته:

  • رکن اساسی خام گیاه خواری مغز بادام خام است و آرامش و سکون زیبایی را به انسان می بخشد.
  • همچنین پایه اصلی و اساسی بیشتر شیرهای گیاهی، بادام است. می توان با بادام، لبنیات گیاهی را تهیه کرد و بخشی از نیازمندی های بدن را با بادام و مشتقات آن جبران نمود.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.