کاربر

شیر با طعم انبه

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. مغز بادام خام پوست کنده 15 عدد
  2. انبه رسیده کوچک یک چهارم
  3. عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
  4. ژل کتیرا 1 قاشق مرباخوری
  5. آب خنک 1 لیوان
  6. یخ قالبی چند تکه

طرز تهیه:

  • ابتدا، بادام ها را از شب قبل با آب ولرم خیس کنید تا پوست آن ها ور بیاید.
  • سپس، بادام ها را پوست بگیرید و بشویید و بعد انبه را بشویید و یک چهارم گوشت آن را با بقیه مواد در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا محلول یکنواختی به دست آید. سپس آن را آرام و جرعه جرعه میل کنید و از رنگ و عطر و طعم آن لذت ببرید.

خواص این نوشیدنی:

  • این نوشیدنی، عطش را تسکین می دهد و جریان خون را رونق می بخشد.
  • این نوشیدنی، انرژی زا می باشد و برای انواع بیماری های چشم بهترین است.
  • برای بیماری آرتروز و روماتیسم مفصلی بسیار موثر است و به مرور زمان مایع بین مفصلی را می سازد و آن را ترمیم می کند.
  • این نوشیدنی، بسایر مقوی است و برای اعضای رئیسه بدن، جهازالنفس، مری، معده، روده ها و کلیه ها مفید می باشد.
  • همچنین، مقوی مثانه بوده و نیروی جنسی را به خوبی افزایش می دهد.
  • درخشان کننده رنگ چهره و بوی بد دهان را برطرف می کند.
  • سردرد، تنگی نفس، سرفه، بواسیر، اسهال، عطش، ضعف، کسالت و سستی بدن را رفع می کند.
  • ترشح ادرار را افزایش می دهد و به مزاج، لینت می بخشد.

نکته:

  • رکن اساسی خام گیاه خواری مغز بادام خام است و آرامش و سکون زیبایی را به انسان می بخشد.
  • همچنین پایه اصلی و اساسی بیشتر شیرهای گیاهی، بادام است. می توان با بادام، لبنیات گیاهی را تهیه کرد و بخشی از نیازمندی های بدن را با بادام و مشتقات آن جبران نمود.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.