مواد لازم:
- ارده 6 قاشق غذاخوری
- عسل 1 قاشق غذاخوری
- پودر نارگیل 1 قاشق مرباخوری
- پودر پسته 1 قاشق مرباخوری
- پودر گردو 1 قاشق مرباخوری
- گلاب 1 قاشق غذاخوری
- هل ساییده نصف قاشق چایخوری
- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- ارده را در یک ظرف چینی مناسب ریخته، عسل را به آن اضافه کنید و آن را یکنواخت هم بزنید تا کاملاً سفت شده و قوام یابد، بعد پودر نارگیل، پودر گردو، هل، گلاب و وانیل را به آن افزوده، آن را کاملاً مخلوط کنید، سپس، پودر پسته را روی آن بپاشید، این شکلات بسیار خوش عطر و دارای طعم خاصی است و می توان آن را به همراه یک لیوان شیر فندق به عنوان صبحانه میل کرد.
توجه:
- در صورت تمایل می توانید ارده و شیره را با هم مخلوط و میل نمایید.