مواد لازم:
- برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
- لوبیا چشم بلبلی: ۳ قاشق غذاخوری
- شوید تازه: ۲ قاشق غذاخوری
- سویا: ۳ قاشق غذاخوری
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- روغن کنجد: نصف پیمانه
- شوید خشک: ۱ قاشق چایخوری
- زردچوبه: 3/1 قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- ادویه پلویی: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- لوبیا چشم بلبلی و برنج را به صورت جداگانه آب کنید.
- پیاز خرد شده را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
- سویا که از ۱۰ دقیقه خیسانده اید را آبکشی نموده، همراه نمک و زردچوبه به پیاز بیفزایید.
- بعد از چند دقیقه تفت دادن، لوبیا چشم بلبلی و ۲ لیوان آب جوش افزوده و اجازه دهید با حرارت کم، مواد پخته شده و آب آن تبخیر گردد.
- برنج را با یک پیمانه آب، نمک، ۱ قاشق روغن، شوید خشک و شوید تازه، اضافه کنید و صبر کنید تا برنج خوب قوام آید (اگر آب آن کم بود، حتماً از آب جوش بیشتری استفاده کنید).
- سیب زمینی ورق شده را در ظرفی جداگانه همراه با روغن داغ شده به عنوان ته دیگ قرار دهید.
- مواد پخته را با ادویه پلویی به صورت لایه لایه ریخته و با آب زعفران دم بگذارید.