کاربر

شوربا گوجه

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت سرد

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق مرزه، عرق پونه

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. برنج نیم کوب: ۲ پیمانه
  2. گشنیز و جعفری خرد شده: ۳ پیمانه
  3. پیاز خرد شده: ۱ عدد متوسط
  4. گوجه: ۵ عدد متوسط
  5. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم
  6. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • برنج را از قبل خیس می کنیم، سپس با آب و مقداری نمک و زردچوبه مدتی می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم، پس از آن گشنیز و جعفری را به آن اضافه کرده و مدتی تفت می دهیم. ۲ عدد از گوجه ها را نگینی خرد کرده و ۳ عدد دیگر را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه فلفل و زنجبیل به پیاز افزوده و مدتی می پزیم. گوجه را به برنج اضافه کرده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. ملین
  2. ضد چاقی
  3. تقویت بینایی
  4. کبد و دستگاه گوارش
  5. خونساز

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.