مواد لازم:
- خیار سبز قلمی 500 گرم
- گل کلم متوسط 1 عدد
- موسیر خشک 500 گرم
- هویج فرنگی 1 کیلوگرم
- بامیه اهوازی 500 گرم
- کرفس کوچک 1 عدد
- نمک دریا به مقدار لازم
- آب خنک به مقدار کافی
طرز تهیه:
- همه مواد را پاک کرده و بشویید و خرد کنید و در صافی قرار دهید.
- بامیه ها را دم گرفته و به بقیه مواد اضافه کنید.
- بعد موسیر را پاک کرده و بشویید و خیس کنید تا مقداری از تندی آن کاسته شود.
- بهتر است هویج و خیار را از عرض خرد کنید.
- اکنون، همه مواد را با هم مخلوط کنید و در ظرف مناسبی بریزید و سپس آب نمک را به آن اضافه کنید و در ظرف را ببندید و در جای مناسبی قرار دهید تا آماده مصرف شود.
- این مخلوط را می توانید با غذاهای خام گیاهی از جمله کباب و دلمه خام مورد استفاده قرار دهید.