طبع غذا: گرم و تر
مصلح: دارچین، بادام شیرین (درختی)
مواد لازم (برای 4 نفر):
- برنج نیم کوب: ۱ پیمانه
- خلال بادام: 3/1 پیمانه
- گلاب: 3/1 پیمانه
- روغن کنجد: ۲ قاشق غذاخوری
- شکر قهوه ای: ۲ پیمانه
- زعفران آب شده، پودر هل، پودر دارچین: به میزان لازم
طرز تهیه:
- برنج را برای مدت ۳ تا ۴ ساعت خیس کرده، و سپس با مقدار آب لازم به مدت ۲ ساعت می پزیم. وقتی برنج کاملاً پخته شد، شکر و خلال بادام را به آن اضافه می کنیم. پس از ۳۰ دقیقه شکر کمی آب می اندازد، غذا را مرتب هم زده، سپس روغن، پودر هل، گلاب و زعفران آب شده را به مواد قبلی افزوده و مدتی می پزیم تا شله زرد لعاب داده و آماده شود. در انتها می توانیم آن را با پودر دارچین تزیین کنیم.
خواص:
- شادی افزا
- ملين
- مقوی جنسی