طبع غذا: گرم و تر
مواد لازم:
- آرد برنج قهوه ای 4 قاشق غذاخوری
- ژل کتیرا نصف لیوان
- عسل طبیعی 3 قاشق غذاخوری
- گلاب نصف استکان
- عرق هل 2 قاشق غذاخوری
- دارچین 1 قاشق مرباخوری
- آب زعفران 2 تا 3 قاشق غذاخوری
- خلال بادام 2 قاشق سوپخوری
- آب خنک 2 لیوان
- روغن کنجد به مقدار لازم
طرز تهیه:
- ابتدا، آب را در مخلوط کن بریزید و با آرد و ژل کتیرا و عسل خوب مخلوط کنید و در ظرف مناسبی بریزید.
- سپس، عرق هل و گلاب و آب زعفران را به مواد اضافه کنید و با چنگال به آرامی هم بزنید تا محلول یکنواختی به دست آید.
- اکنون، خلال بادام را که قبلاً خیس کرده بودید به شله زرد اضافه و به آرامی هم بزنید.
- آن را با پودر دارچین تزیین کنید و در یخچال قرار دهید تا مقداری سفت و قابل استفاده شود.
- این دسر، بسیار خوش عطر و خوش طعم است؛ می توانید آن را به عنوان عصرانه و یا بعد از غذای خام میل کنید.
خواص:
- نشاط آور،