کاربر

شربت عسل با چهارتخم(1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. عسل طبیعی 1 قاشق غذاخوری
  2. چهارتخم (قدومه + بارهنگ + سپستان + به دانه) یک قاشق غذاخوری
  3. آب خنک 1 لیوان
  4. یخ قالبی چند تکه

طرز تهیه:

  • ابتدا، عسل را در لیوان بریزید و آب را به آن اضافه کنید و با چنگال به آرامی هم بزنید تا محلول یکنواختی به دست آید.
  • سپس، چهارتخم را به محلول اضافه کنید تا به مرور متورم و لعاب دار شود.
  • چند تکه یخ را به شربت اضافه کنید و بعد از خنک شدن به آرامی و جرعه جرعه میل کنید.

خواص این نوشیدنی:

  • مقوی کبد و قلب، ملین است و برای رفع یبوست بسیار مفید است، تقویت سیستم دفاعی بدن است، سلامت دهان و دندان، کبد چرب، سلامت دستگاه گوارش، درمان سوزش ادرار، خونریزی ریه، کاهش وزن، رفع گرفتگی صدا، صاف کردن صدا، آرام کننده سرفه و باز کننده نفس بویژه در روزهای سرد زمستان است و برای سرماخوردگی، مناسب است.
  • چهارتخمه دارای خواص درمانی و ضد التهابی است، اما توجه داشته باشید که ترکیبات موجود در چهار تخمه ممکن است باعث سقط جنین یا ایجاد آلرژی شود بنابراین مصرف آن در دوران بارداری بهتر است زیر نظر پزشک انجام شود.

نکته:

  • شربت هایی که نیاز به پخته شدن دارند را با حرارت بسیار ملایم می پزیم و زمانی که در مورد شربت هایی که با عسل درست می شوند، باید عسل را با آب نیم گرم مخلوط کف کردند، کف آن را جدا می کنیم.
  • شربت های پخته شده باید قوام بیاید و کمی غلظت داشته باشد. کرد.
  • در مورد شربت هایی که با عسل درست می شوند، باید عسل را با آب نیم گرم مخلوط کرد.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.