کاربر

سوپ گندم (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق زنیان، عرق آویشن

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. گندم پوست کنده یا بلغور گندم ۱ پیمانه
  2. بلغور جو 2/1 پیمانه
  3. هویج ۲ عدد متوسط
  4. آلوبخارا ۸ عدد
  5. سبزی سوپ خرد شده ۳ پیمانه
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل به میزان لازم

طرز تهیه:

  • گندم پوست کنده یا بلغور گندم و جو را از قبل خیس کرده، سپس با آب و کمی نمک و زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت آن گذشت هویج رنده شده را همراه سبزی سوپ، آلوبخارا، فلفل و زنجبیل به بلغور افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پختـه تا آماده شود.

خواص:

  1. ملين
  2. مقوی عمومی بدن
  3. ضد چربی خون
  4. مفید برای کبد و روده ها
  5. تقویت بینایی

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.