کاربر

سوپ گل کلم(1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: سرد و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا، عسل، خرماف سیاهدانه، عرق نعناع

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. گل کلم: ۶ پیمانه
  2. هویج: ۱ عدد متوسط
  3. بلغور جو: ۱ پیمانه
  4. سبزی سوپ خرد شده: ۴ پیمانه
  5. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم
  6. لیموترش تازه، آب نارنج یا آبغوره: در صورت تمایل

طرز تهیه:

  • بلغور جو را از قبل خیس کرده، سپس با آب و مقداری نمک و زردچوبه مدتی می پزیم. گل کلم را به صورت گل گل شده خرد می کنیم. هویج را نگینی خرد می کنیم. گل کلم و هویج را به همراه سبزی، فلفل و زنجبیل به بلغور افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حـرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت نیاز و تمایل می توانیم از چاشنی لیموترش تازه، آب نارنج یا آبغوره استفاده کنیم.

خواص:

  1. مفید برای مزاج های گرم و خشک
  2. ملين
  3. ضد چاقی
  4. ضد چربی و کلسترول خون
  5. مفید برای کبد
  6. مفید برای تصفیه خون

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.