کاربر

سوپ گل کلم با گوجه

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: سرد و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا، عسل، خرما، سیاهدانه، عرق نعناع

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. گل کلم گل گل شده: ۴ پیمانه
  2. گوجه فرنگی: ۴ عدد متوسط
  3. بلغور جو: ۱ پیمانه
  4. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم
  5. آب لیموترش تازه یا آبغوره: در صورت تمایل

طرز تهیه:

  • بلغور جو را از قبل خیس کرده، سپس با آب و کمی نمک و زردچوبه می پزیم، مدتی که از پخت آن گذشت، گل کلم را به بلغور اضافه کرده و مدتی حرارت می دهیم. گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه فلفل و زنجبیل مدتی جدا پخته و به بقیه مواد اضافه می کنیم. اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود در صورت نیاز و تمایل می توانیم از چاشنی لیموترش تازه یا آبغوره استفاده کنیم.

خواص:

  1. مفید برای مزاج های گرم و خشک
  2. ملین
  3. ضد چاقی
  4. ضد چربی و کلسترول خون
  5. مفید برای کبد
  6. مفید برای تصفیه خون

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.