مواد لازم:
- کلم قمری رنده شده: یک پیمانه
- شلغم زرد: ۱ عدد (۸۰ گرم)
- جو پوست کنده: 3/2 پیمانه
- کاهو خرد شده: ۳۰۰ گرم
- تمرهندی (هسته گرفته): ۲ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- تخم گشنیز ساییده: ۱ قاشق مرباخوری
- آویشن: ۱۰ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- جو که از شب قبل خیسانده اید را با روغن، نمک و ادویه جات بپزید.
- تمرهندی و سایر مواد را بیفزایید تا پخته گردد.
- تخم گشنیز را اضافه نموده و چند دقیقه بعد، شعله را خاموش کنید.