کاربر

سوپ کرفس و هویج

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرقیات گرم مانند نعناع، پونه، مرزه و آویشن

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. ساقه کرفس خرد شده: ۳ پیمانه
  2. هویج: ۱ عدد متوسط
  3. بلغور جو: ۱ پیمانه
  4. سبزی سوپ خرد شده: ۴ پیمانه
  5. برگ کرفس خشک شده: ۱ قاشق غذاخوری
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم
  7. لیموترش تازه، آب نارنج یا آبغوره: در صورت تمایل

طرز تهیه:

  • بلغور را از قبل خیس کرده، سپس با آب، مقداری نمک و زردچوبه می پزیم. ساقه کرفس را نگینی خرد می کنیم. هویج را ریز رنده می کنیم. مدتی که از پخت بلغور گذشت، ساقه کرفس، هویج، سبزی سوپ و برگ کرفس خشک شده را به همراه فلفل و زنجبیل به آن افزوده و سپس اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم بپزد تا این که آماده شود. در صورت تمایل و نیاز می توانیم از چاشنی هایی مانند لیموترش تازه، آبغوره و یا آب نارنج در هنگام صرف غذا استفاده کنیم.

خواص:

  1. ملين
  2. مفید برای لاغری
  3. ضد چربی و کلسترول خون
  4. ضد دیابت مفید برای کبد
  5. تقویت عمومی
  6. تقویت جنسی
  7. تقویت بینایی
  8. تصفیه خون

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.