طبع غذا: معتدل
مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق پونه
مواد لازم (برای 4 نفر):
- ساقه کرفس رنده شده: ۳ پیمانه
- آلوبخارا: ۱۲ عدد
- هویج: ۱ عدد متوسط
- بلغور جو: ۱ پیمانه
- سبزی سوپ خرد شده: ۳ پیمانه
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم
- لیموترش تازه، آبغوره: در صورت تمایل
طرز تهیه:
- بلغور را از قبل خیس کرده، سپس با آب و مقداری نمک و زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت آن گذشت ساقه کرفس رنده شده و هویج نگینی شده را با سبزی سوپ، آلوبخاراء فلفل و زنجبیل به بلغور افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت نیاز و تمایل می توانیم از چاشنی لیموترش تازه و آبغوره استفاده کنیم.
خواص:
- ملين
- مفید برای کبد
- ضد چربی و کلسترول خون
- تقویت بینایی و تقویت عمومی بدن
- ضد دیابت
- مفید برای تصفیه خون
نکته:
- سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
- در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
- اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
- موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.