مواد لازم:
- کدو حلوایی: ۲۰۰ گرم
- چغندر خرد شده: نصف پیمانه
- اسفناج: ۲۵۰ گرم
- فلفل دلمه ای خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
- سیب درختی: ۱ عدد (۲۰۰ گرم)
- مرزه تاره: ۲ قاشق غذاخوری
- تره تازه: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- زیره سبز: 3/1 قاشق چایخوری
- جعفری تازه: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- همه مواد را ریز، خرد کرده و همراه با ادویه جات و چند لیوان آب روی شعله ملایم بپزید.
- ۱۰ دقیقه قبل از برداشتن، نمک و روغن زیتون را افزوده، بعد میل نمایید.