طبع غذا: سرد و تر
مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عسل، سیاهدانه
مواد لازم (برای 4 نفر):
- کدو ۶ عدد
- گوجه فرنگی ۴ عدد
- سیب زمینی ۳ عدد
- برنج نیم کوب 2/1 پیمانه
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل به میزان لازم
طرز تهیه:
- کدو را به صورت نگینی خرد می کنیم. سیب زمینی را رنده می کنیم. گوجه فرنگی را در مخلوط کن ریخته تا نرم شود، سپس به همراه نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل آن را با حرارت ملایم می پزیم. برنج را با کمی آب و زردچوبه می پزیم، مدتی که از پخت آن گذشت، کدو و سیب زمینی را همراه گوجه به برنج افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
خواص:
- ملين
- خون ساز
- مفید برای مزاج های گرم و خشک
نکته:
- سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
- در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
- اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
- موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.