طبع غذا: سرد و تر
مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق مرزه، عسل، آویشن
مواد لازم (برای 4 نفر):
- کدو ۴ عدد متوسط
- بلغور جو ۱ پیمانه
- گوجه فرنگی ۴ عدد
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل به میزان لازم
طرز تهیه:
- بلغور جو را از قبل خیس کرده، سپس با آب و کمی نمک و زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت آن گذشت، کدو را به صورت نگینی خرد کرده و به بلغور اضافه می کنیم. گوجه فرنگی را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه فلفل، نمک و زنجبیل مدتی می پزیم و آن را به سوپ افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
خواص:
- ملين
- تقویت معده
- تقویت بینایی
- ضد سرطان
- ضد دیابت
نکته:
- سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
- در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
- اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
- موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.