مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):
- ساقه ترد کرفس 2 عدد
- جوی پسوت کنده یا پرک شده 1 پیمانه
- نخود فرنگی 200 گرم
- گشنیز و جعفری پاک شده 150 گرم
- پونه کوهی 1 قاشق غذاخوری
- هویج فرنگی متوسط 2 عدد
- پیاز متوسط 1 عدد
- نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- روغن زیتون 5 تا 7 قاشق غذاخوری
- آب لیموترش تازه به مقدار لازم
طرز تهیه:
- ابتدا جو را به همراه چند لیوان آب در یک ظرف مناسب روی حرارت بگذارید تا بجوشد، بعد یک ساقه از کرفس ها را به اندازه 2 سانتی متر خرد کرده، به همراه پیاز خلال شده، هویج خرد شده و نخود فرنگی به جو اضافه کرده، بگذارید با حرارت ملایم بپزد، سپس یک ساقه کرفس باقی مانده را به صورت درشت رنده کرده، به همراه سبزی خرد شده، نمک، فلفل و زردچوبه به سوپ افزوده، اجازه دهید تا جا بیفتد، سوپ را در یک ظرف مناسب کشیده، به همراه روغن زیتون و آب لیموترش تازه میل کنید.
نکته:
- سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
- در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
- اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
- موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.