کاربر

سوپ مرزه

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت گرم

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. مرزه خشک: ۲ قاشق غذاخوری
  2. تره خرد شده: ۲ پیمانه
  3. بلغور گندم: ۱ پیمانه
  4. بلغور جو: 2/1 پیمانه
  5. برنج نیم کوب: ۴ قاشق غذاخوری
  6. گوجه فرنگی: ۴ عدد متوسط
  7. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم
  8. آبغوره: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • بلغور گندم و جو را از قبل خیس کرده و به همراه برنج، سبزی، مرزه خشک، آب و کمی نمک، فلفل، زنجبیل و زردچوبه می پزیم. پس از آن گوجه فرنگی رنده شده (یا در مخلوط کن می ریزیم تا نرم شود) را به همراه کمی نمک و فلفل مدتی در ظرفی جدا می پزیم، سپس آن را به مواد قبلی اضافه کرده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. هنگام صرف غذا، می توان از چاشنی آبغوره استفاده کرد.

خواص:

  1. ملين
  2. مفید برای تقویت شنوایی
  3. ضد دیابت
  4. ضد چربی و کلسترول خون
  5. تقویت امور جنسی

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.