کاربر

سوپ مارچوبه (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):

  1. مارچوبه 8 تا 10 شاخه
  2. جوی پسوت کنده 1 پیمانه
  3. گندم با پوست نصف پیمانه
  4. هویج متوسط 2 عدد
  5. سبزیجات پاک شده (تره، جعفری، گشنیز و اسفناج یا برگ چغندر) 200 گرم
  6. روغن زیتون 6 تا 8 قاشق غذاخوری
  7. پیاز متوسط 1 عدد
  8. آب لیموترش ازه به مقدار لازم
  9. نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • گندم و جو را که از شب قبل خیس کرده اید، به همراه چند لیوان روی حرارت مناسب بگذارید، تا بجوشد، بعد پیاز خلال شده و هویج خلال شده را به آن اضافه کنید و بگذارید تا بپزد، سپس مارچوبه را به اندازه 2 سانتیمتر خرد کرده، به همراه سبزی خرد شده، نمک، فلفل و سایر ادویه جات به سوپ افزوده، اجازه دهید تا با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد سوپ را در یک ظرف مناسب کشیده، به همراه روغن زیتون و آب لیموترش تازه میل کنید.

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.