کاربر

سوپ لپه

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا و عرق نعناع

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. لپه 2/1 پیمانه
  2. بلغور جو ۱ پیمانه
  3. هویج ۱ عدد متوسط
  4. ساقه کرفس خرد شده ۲ پیمانه
  5. گوجه فرنگی ۴ عدد متوسط
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل به میزان لازم

طرز تهیه:

  • لپه و بلغور جو را از قبل خیس می کنیم. لپه را با آب و کمی زردچوبه می پزیم. بلغور جو را به همراه آب، کمی زردچوبه و نمک می پزیم، مدتی که از پخت آن گذشت هویج رنده شده و کرفس نگینی شده را به همراه لپه به آن افزوده و مدتی حرارت می دهیم. گوجه را با کمی آب، فلفل و زنجبیل در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و مدتی آن را جدا می پزیم، سپس به بقیه مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. ملين
  2. مقوی عمومی
  3. مفید برای کبد
  4. ضد چربی
  5. ضد کلسترول خون

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.